Webshop

De volgende artikelen kunnen wij maken en leveren, u kunt deze bestellen door een e-mail te sturen naar alainklijmij@gmail.com. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Uw NAW + e-mail adres
  • Wat u wilt bestellen + hoeveel exemplaren

U ontvangt de factuur vervolgens per e-mail. Huidtinten waar nodig kunnen op maat gemaakt worden, indien u geen voorkeur opgeeft krijgt u een willekeurige huidtint opgestuurd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bijkomende verzendkosten.

Click here for English.

Trauma kit A————————————–Trauma kit B

€ 85,-

Deze kit bestaat uit een handig tasje voorzien van:

1x CAT gen7 tourniquet

2x compressed gauze

1x reddingsdeken

1x traumazwachtel 4″

1x permanent marker

1x paar Bear Claw handschoenen (L / XL)

1x pocketmask

1x kledingschaar

€ 100,-

Deze kit bestaat uit een handig tasje voorzien van:

1x CAT gen7 tourniquet

2x compressed gauze

1x reddingsdeken

1x traumazwachtel 4″

1x permanent marker

1x paar Bear Claw handschoenen (L / XL)

1x pocketmask

1x kledingschaar

1x fox chest seal

Woundpacking trainer

€ 299,-

Deze woundpacking trainer is gemaakt van een zachte siliconen, voor een realistisch gevoel. De woundpacking trainer bestaat uit 2 wonden, een grote, openstaande laceratie, en een schotwond.

Alle modellen worden geleverd met slangen, 60cc spuit, en infuussysteem, zodat het model aan een infuuszak met gekleurde vloeistof gekoppeld kan worden. Let op: infuuszak niet inbegrepen!.

Automation upgrade:

Dit pompsysteem is bij te bestellen, en kan worden aangesloten op een PET-fles gevuld met kunstbloed. Met dit systeem kan een forse bloeding in de woundpacking trainer worden geactiveerd. Er kunnen meerdere modellen op 1 pomp worden aangesloten.

€ 150,-

Lichaamsdelen

Hand:

€ 175,-

Vinger:

€ 20,-

De vingers kunnen met of zonder sleutelhanger ring gemaakt worden. Laat ons weten of je met of zonder sleutelhanger wilt.

Nepglas

Rubberglas

€ 7,50

Een set van 50gram glassplinters, gemaakt van een veilig rubber. Geeft de illusie van een gevaarlijke situatie, zonder echt gevaarlijk te zijn.

Breekglas (binnenkort beschikbaar)

€ 15,-

Dit plaatje breekglas is wat steviger, maar breekt wanneer er druk op komt. Dit is een veilig plastic glas dat niet verwond.

Salem Silicone

Deze uit 2 componenten bestaande pasta op siliconen basis is toepasbaar voor tal van toepassingen. Deze potjes zijn samen 100 gram, hier doet u vrij lang mee.

Standaard versie (20 minuten werktijd)

€ 30,-

Snelwerkende versie (2,5 minuten werktijd)

€ 35,-

Wonden

Deze silicone wonden zijn makkelijk en snel op te zetten. Met klittenband kun je de wond vastzetten op bijvoorbeeld een persoon of manikin.

Model 1:

€ NTB

Model 2:

€ NTB

Model 3:

€ NTB