Salem Studios FX

Salem Studio’s is een special effects make-up studio.

Bekijk onze website hier.

Wij doen zowel prosthetics en special effects make-up, als ook reguliere make-up (en haar) voor film en tv, fotoshoots, bedrijfsfilms, maar ook voor uw jaarlijkse halloweenfeest. Wij werken volgens de strengste hygiënevoorschriften, wat zeker in deze tijd een belangrijk goed is.


Salem Studio’s levert ook teams bestaande uit special effects make-up artiesten voor geavanceerde trauma trainingen. Dit is een realistische en zeer waardevolle aanvulling op een training waarbij getraind wordt voor effect. Door continue zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling zorgen wij voor een dienst die aan al uw wensen voldoet. Die wensen bespreken wij zowel met u als klant, als intern binnen ons team, om het beste resultaat binnen de mogelijkheden neer te kunnen zetten. En daar waar het in de toekomst beter kan, gaan wij het beter doen.

Wij verzorgen uw behoefte aan hyperrealistische verwondingen in uw Multi-Casualty Incident trainingen.


Wij geven regelmatig trainingen en workshops op het gebied van special effects make up, zoals out of kit werken met silicone skin of het maken van prosthetics. Hou de instagram pagina van Alain, de instagram pagina van Melissa of de instagram pagina van Salem Studio’s in de gaten voor meer informatie over deze workshops, of stuur ons een berichtje met jouw wensen. Regelmatig geven wij workshops aan kleine groepen op verzoek.