BHV

Ieder bedrijf dient conform de Arbo-wetgeving te kunnen reageren op een calamiteit middels een aangewezen persoon: De bedrijfshulpverlener. De bedrijfshulpverlener is in staat incidenten op de werkvloer te beperken en te bestrijden en weet levensreddende handelingen uit te voeren wanneer nodig.

Salem Safety geeft in-company BHV trainingen om de bedrijfshulpverleners goed voor te bereiden op calamiteiten in hun eigen werkomgeving. Wij geven deze trainingen in groepen van maximaal 8 deelnemers per keer, zodat we iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Wanneer er meer deelnemers zijn, wordt de groep gesplitst in 2 groepen van elk maximaal 8 personen en wordt elk onderdeel door een eigen instructeur gegeven.

Upgrade naar een BHV Gold training voor een realistischere aanpak op het onderdeel levensreddende eerste hulp. Deze training voegt een simulatieslachtoffer toe aan de training, waardoor de onderwerpen kunnen worden benaderd in scenario’s. Deze vorm van training sluit nog beter aan op de praktijk en zorgt voor een betere voorbereiding op de realiteit. Dit geeft bedrijfshulpverleners meer daadkracht en zekerheid.

Wij geloven dat iedere BHV training een training op maat moet zijn. Op die manier kan een bedrijfshulpverlener zich het beste voorbereiden op incidenten in de praktijk. In onze trainingen worden zowel bestaande bedrijfshulpverleners en medewerkers die nieuw in de BHV organisatie komen samen in een training gezet. Dit is fijn voor de groepsdynamiek, en koppelt ervaren bedrijfshulpverleners aan hun nieuwe collega’s.

SoortLocatieDataKostenBeschikbare plaatsen
Open inschrijving BHV

Vraag via onderstaande contactformulier meer informatie aan voor een BHV training.

*Reiskosten worden extra doorberekend. De bedragen in de offerte zijn leidend.
Geselecteerde waarde: 1
*alleen voor losse inschijvingen